воскресенье, 22 января 2017 г.

Новорічні свята

Новий рік! Ці два слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм,подарунками, іграми, розвагами. Саме так проходили новорічні свята у нашій школі. 

Весело пройшли ранки  для  учнів 1-7 класів.  Учасниками вистави "Новорічний клубочок" були герої  казок. Цю новорічну пригоду підготували вчителі. Це вже стало гарною традицією: щороку педагоги створюють казкові образи, які дозволяють учням відчути   справжню атмосферу  чарівності новорічної вистави.

Учні із задоволенням грали, співали, танцювали, розповідали вірші, робили все для того, щоб клубочок показав шлях до Діда Мороза й Снігуроньки. Усі присутні були приємно здивовані новорічними костюмами. І кого тільки не побачиш напередодні Нового року:  чарівних Метеликів,  відважних Піратів, Ведмедиків, Зайчат, інших звірят. Навіть Принцеси і чарівні Феї завітали на свято.



А який же Новий рік без  Діда Мороза! Його роль чудово зіграв Циганенко Дмитро. А казковою Снігуронькою  на час свята стала Чернова Ганна.  На закінчення Новорічного свята Дід Мороз та Снігуронька вручили солодкі подарунки.
      Цікаві виступи для Новорічного карнавалу підготували й класні колективи  8-11 класів. Учні 11 класу, які були організаторами свята, вирішили провести його у форматі улюбленого фільму "Один вдома". Учасники дійства  вразили  всіх присутніх змістовними міні-виставами з уривків улюблених фільмів, підготували яскраві костюми та декорації.

    А учні 11 класу  порадували глядачів веселими сценками, запальними танцями, чудовими піснями.  
    Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. А таких творчих учнів у нашій школі багато. Висловлюємо щиру подяку всім юним артистам!

    Швидко промайнули два святкові дні, а далі на наших учнів чекають  довгоочікувані  зимові канікули. 

    І у кожного, дорослого і малого, у серці зародилась надія на те, що в новому році неодмінно здійсняться усі мрії, які ми загадаємо під ялинкою. Адже новорічний час – чарівний, і всі побажання неодмінно збудуться!!! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий