воскресенье, 22 января 2017 г.

Лінійка до Дня вшанування загиблих під час Голодомору


    21 листопада було проведено лінійку, присвячену вшануванню  пам'яті безвинно замучених голодом та політичними репресіями людей. Її метою стало виховання в учнів особистісних рис громадянина України, патріотизму, прищеплення дітям розуміння правил траурного етикету, дотримання традицій вшанування померлих і загиблих. 
   Лінійку відкрила заступник директора з виховної роботи Пасько О.С., яка зазначила, що 85 років пройшло з часів  Голодомору в Україні 30-х рр., але і сьогодні ми не повинні забувати про цю страшну подію в історії нашого народу.
Ведучі      (учениці 7 класу) прочитали вірш, присвячений пам'яті всіх замучених голодом.  Педагог – організатор Буділовська Т.Д. підібрала для перегляду відеофільм, у якому йшлося  про передумови та причини організації штучного Голодомору в Україні. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять загиблих жертв цього геноциду проти українського народу.


     Ведучі розповіли,  як і коли слід вшановувати всіх загиблих, про те, що по всій Україні відбувається акція «Запали свічку», до якої усім присутнім запропонували приєднатися . У залі запалили свічку пам’яті й прослухали пісню  Оксани Білозір «Свіча».

Комментариев нет:

Отправить комментарий