пятница, 23 августа 2019 г.

Розпочинаємо новий навчальний рік !

    Літо промайнуло, як один день.... І ось вже золоточубий вересень незабаром завітає до  нас. Не секрет, що в першу чергу  цей місяць асоціюється і в дорослих, і в малих зі школою. Тому ми з радістю вітаємо  з новим навчальним роком читачів нашого блогу: учнів, їхніх батьків, вчителів, усіх друзів нашої великої шкільної родини!


    А ми вже готові поділитись радісними новинами. По-перше, порадувати наших любих першачків та їхніх батьків. Погляньте, у який яскравий та комфортний кабінет ви прийдете першого вересня. Для вас усе літо працювало багато людей, щоб у школі вам було зручно та цікаво. Дякуємо державі, місцевій владі та персоналу школи за такий подарунок!





     
     По-друге, сюрприз чекає й на учнів другого класу Нової української школи: вони отримали великі набори конструкторів LEGO Play Box, кожен з яких містить по 7000 елементів. Ці конструктори розвивають алгоритмічне мислення,  вміння  досягати компромісів, експериментувати та аналізувати.




   А ще одним подарунком для всіх учнів молодшої школи є створений силами адміністрації  та персоналу новий освітній простір.














Комментариев нет:

Отправить комментарий