вторник, 27 августа 2019 г.

Працювати разом-це успіх!!!

    "Якісна підготовка Дальницької загальноосвітньої школи до нового 2019-2020 навчального року стала черговою сходинкою до створення комфортного освітнього простору. Чіткі і реальні планові завдання, вчасна акумуляція матеріальних і фінансових ресурсів, працьовитий і дружний колектив школи, надійна підтримка місцевої влади і батьківської громади – усе це в комплексі і забезпечило успіх справи",-саме з такої промови 27 серпня я розпочала  збори технічного персоналу школи.


   Вже стало традицією проведення на початку навчального року зборів працівників, які забезпечують  комфортне перебування дітей та вчителів у школі. Були підведені підсумки минулого року. Працівники отримали грамоти та подяки за бездоганне виконання посадових обов 'язків, поставлених задач, дисциплінованість.

   Профспілковий комітет  забезпечив подарунками (футболками "Супер-мужик") працівників, які святкують у цьому році ювілеї трудового стажу в школі. Це Петрушин С.А.-15 років, Терновенко С. та Пиріг В.-10-річний стаж. 


  Я особливо  вдячна  завгоспу  Каленюк С.І. та Каленюку С., які протягом літа разом з персоналом школи оновлювали класи, робили ошатними приміщення, альтанки, коридори. Їм подарували за роботу ролики, які допоможуть економити час на пересування  територією школи (1га).


  Зроблено багато, а ще більше потрібно зробити. Ми не зупиняємося у своєму русі вперед жодного дня, постійно удосконалюємося і модернізуємо освітній простір школи.

У перспективі створення лікувально-оздоровчої площадки.


 Підготовка до нового навчального року в нашій школі - це завжди не тільки поточні ремонти, а й будівництво та серйозні реконструкції. Ми впевнено входимо в нові проекти, бо маємо працьовитий колектив та надійних друзів і партнерів. За сприяння Дальницької селищної ради, відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту на чолі з Балан С.Г. та особисто Крутюка Сергія Івановича в цьому році придбали меблі для кабінету СТЕМ-освіти, відремонтована каналізація початкової школи, зроблені поточні ремонти шкільних приміщень. 


  Висловлюю щиру подяку всім за дружну та злагоджену роботу. Спільними зусиллями  робімо рідну школу ще квітучішою та привабливішою. А шкільні квітники вже стали не тільки спільною гордістю, але і окрасою нашого Дальника. 






  Дякую за  сумлінне ставлення до виконання своїх службових обов’язків завідуючій господарством школи Каленюк Світлані Іванівні та всім представникам обслуговуючого персоналу.

У свій час Генрі Форд писав: «Зібратися разом – це початок, триматися разом – це прогрес, працювати разом – це успіх!».


  Досвід доводить, що успіх є там, де працюють креативні і професійні команди. У мене є така команда, за допомогою якої в школі реалізуються авторські управлінські проекти, спрямовані на удосконалення освітнього простору.

Як керівник я глибоко переконана, що сучасна школа має бути конкурентоспроможною, а її випускники – успішними особистостями в подальшому житті.

  В умовах конкуренції виграє та школа, яка займає активну позицію, готова виконати вимоги, які висуває до неї соціум, особливо на сучасному етапі активного реформування галузі освіти.

Впевнена, що наша  школа стане саме такою школою, оскільки працюємо задля цього щоденно.                                                                                                   Директор школи                                                                                                                       Цісар Н.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий