четверг, 29 августа 2019 г.

Початок нової сторінки в історії школи

    28 серпня відбулася педагогічна рада, присвячена початку нового навчального року. Її завдання - дати необхідний старт для колективу. Перша педрада в новому навчальному році є фундаментом успішності, і саме тому важливо, щоб вона пройшла плідно, спонукала всіх учасників до творчого пошуку та активної співпраці. 


  Традиційно усі привітали тих, хто святкує круглу дату своєї педагогічної діяльності. У цьому році таку важливу дату відзначає Буділовська Т.Д.-30-річний стаж учительської праці. Вона отримала грошовий сертифікат та модний "прикид" для відвідування хореографічного гуртка.
  Не забули привітати молодих, креативних педагогів, які влилися в колектив. Це Петрушина Ю.Е. та Яковенко М.М., творчий запал яких зашкалює. Микола Михайлович подарував усім колегам ручки, на яких було надруковано бажання, що, на його думку, мають обов'язково здійснитись у новому навчальному році. Що сказати? Педагоги нового часу вміють здивувати.
   На педраді було розглянуто низку важливих питань: нововведення, які приготувала для всіх держава, завдання та перспективи методичної та виховної робіт, напрямки фінансово-господарської діяльності та охорони праці. Обговорили результати цьогорічного ЗНО  та подальшу  профорієнтацію випускників 2019 року.


    Атмосфера роботи педагогічної ради була робочою та дружньою. Кожен мав змогу висловити свої ідеї та побажання, обговорити їх з колегами.
  За результатами педради ухвалено ряд важливих рішень, які будуть визначати головний вектор роботи та розвитку закладу освіти. Засідання педагогічної ради розглянуло і затвердило річні плани роботи педагогічної та методичної рад, виховної роботи.

  Колектив школи впевнений, що подальший успіх залежить від наших зусиль, бажання працювати та віри в завтрашній день.



Комментариев нет:

Отправить комментарий