пятница, 27 марта 2020 г.

Першокласники вразили своїми захопленнями

Чи знали ви, що зараз у першокласників найгарячіша пора? Крім навчальних справ, у деяких з приходом весни додалися польові роботи. Так, Давидко Артем допомагає татусеві впоратися з весняними клопотами. Це неймовірно: хлопець керує трактором, як дорослий, і отримує від цього неабияке задоволення.
Грачова Анна розвиває свій хореографічний талант: створює образ циганки, додаючи до свого танцю неабияку експресію. Фізичних сил дівчинці додає щоденне вживання вітамінів.

Зерніченко А. та Слободніченко В. зайнялися створенням художніх образів на папері. Поробки, картини виглядають у руках дітей шедеврами. Відчувається велике задоволення, яке породжує творча робота. Дехто з першокласників дуже активно продовжує роботу над навчальним матеріалом. 

Хто знає, можливо, перо в дитячих руках подарує нам прекрасні поетичні рядки.
За змістовною роботою своїх вихованців слідкує Терновенко Т. Я. й радіє кожній перемозі дітей. Її надійними помічниками зараз є батьки. З такою підтримкою їй не страшні будь-які випробування , що приготувало життя. Залишається побажати усім лише одного-міцного здоров'я. А його, як бачимо, першокласники знають, як зберегти:вести активний спосіб життя й займатись творчими справами.


Комментариев нет:

Отправить комментарий