понедельник, 9 марта 2020 г.

Операція "Сюрприз для мами"

Учнi 3 класу, дізнавшись про операцiю " Сюрприз для мами", вирiшили підготуватися до цього заздалегiдь.

Так, 3 березня урок працi перетворився на урок майстерностi. Пiд керiвництвом Руссу Надii Iванiвни та Шинкаренко Євдокiї Iванiвни дiтки вправно вирiзали пелюстки квiточок для майбутньої святкової листiвки. З якою насолодою вони це робили! Вирiзали, клеїли, один одному допомагали. У класi панував дух творчостi та краси. Кожна квiточка була шедевральною. Адже кожнiй дитинi дуже хотiлося виготовити для любої матусi найкращу вiтальну листiвку. І їм це вдалося!
А яке свято без малюнкiв? Тому вирішили на уроці образотворчого мистецтва 5 березня теж продуктивно попрацювати. Третьокласники малювали квiти, сердечка та iн. Рiзними кольорами запалали квiти на паперi. Цi чудовi малюнки- знак любовi й поваги до матусi- було вклеєно в листiвку. Як горiли їхні оченята, коли діти побачили результат своєї працi.

е обійшлося й без допомоги батьків. До операцii "Сюрприз для матусь" із задоволенням долучилася Ольга Монастирецька- мама Кирила Монастирецького. Вона показала дiткам, якi ще квiти можна виготовити з паперу так, щоб їх можна було взяти в руки i подарувати. Клас зразу ж перетворився на квiтковий розмай. Усі переконалися в тому, що Ольга Михайлiвна має золотi руки.
А яке вітання без щирих, теплих слів? Руссу Н. І. вирішила 6 березня урок розвитку зв'язного мовлення присвятити оспівуванню маминих рук. Кожен третьокласник у своєму творі дiлився власними думками i аргументовано стверджував, що саме в його (чи її) матусi золотi руки.
Закiнчилась операцiя "Сюрприз для мами" створенням власного вiдео. У ньому учнi виявили багатограннiсть своїх думок. У цьому ви переконаєтеся, переглянувши сюжет.


 Щиро й переконливо хлопчики й дiвчатка доводять любов й повагу до матусь. Ось так завершився тиждень передсвяткових приготувань: продуктивно, творчо й зворушливо. І це завдяки творчим педагогам і батькам. Дякуємо вам за вміння в серцях учнів засіяти найголовніші істини: повагу матусі.



Комментариев нет:

Отправить комментарий