вторник, 16 марта 2021 г.

Блискавичне завершення конкурсу "Неймовірні села України"

 У Дальницькому закладі освіти сталася приємна подія : встановлення сучасної теплиці.



Гадаємо, що для наших вихованців вона стане  одним із найзатишніших і наймальовничіших куточків та невід'ємною частиною навчального процесу. Уроки, що проходитимуть у теплиці, даватимуть учням можливість більш широко ознайомитись з видами рослин, особливостями їхнього вирощування, а педагогам – якісно і ефективно проводити навчальну та позакласну роботу з біології, екології, хімії.

Учні та учениці протягом року зможуть навчитися розмножувати, пересаджувати, обрізати, прищеплювати, поливати та підживлювати рослини, проводити дослідження в умовах закритого ґрунту. Матимуть змогу вирощувати  квіти, саджанці дерев, які будуть висаджені на території сіл, де  проживають діти, зелень для шкільної їдальні. А найголовніше – набувати корисних знань і навичок, які неодмінно стануть у пригоді в дорослому житті. А ще, можливо, стануть основою майбутньої професії. 

Наші мрії стали реальністю завдяки блискавичній участі в конкурсі "Неймовірні села України". Нам вдалося знайти спонсорів, які підтримали цю справу й погодилися вкласти гроші в проєкт. За їхнім проханням, не називаємо імен, але вдячні безмежно, що повірили в наші сили і можливості. 

Крім цього, велика подяка Гаврилюк Л. О., яка допомогла підготуватись до захисту проєкту.

Дякуємо всім , хто вірив у позитивне завершення нашої справи,  за  підтримку, небайдужість до виховання та навчання покоління, що зростає. Адже діти – наше  майбутнє. І яким воно буде, залежить саме від сьогоднішніх школярів,  від того, як ми їх виховаємо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий