понедельник, 22 марта 2021 г.

Наших дітей чують у Верховній Раді

 Пацар Анна в онлайн - режимі мала можливість зустрітися з регіональною представницею Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Одеській області Яною Кузьміною та регіональною координаторкою взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України в Одеській області Людмилою Ямщиковою і  пройти навчання з прав дитини для членів Регіональної дитячої ради при Одеській обласній державній адміністрації. 



Захід відбувся в рамках меморандуму про співпрацю між Представником Уповноваженого Верховної Ради України в південних областях Олександром  Остапенком та Благодійним Фондом “Маніфест Миру”. 



Під час навчання головний акцент був зроблений на темах: роль учнівського самоврядування як механізму захисту прав та представлення інтересів учнів,  булінг у шкільному середовищі та свобода висловлювань. 


Навчання проходило в інтерактивній формі. 

Учасники висловили зацікавлення в розвитку навичок критичного мислення, медіаграмотності та вивчення різних аспектів реалізації прав людини. 

Працівники представництва Уповноваженого домовилися із членами Регіональної дитячої ради продовжити навчання та проводити подібні заходи щомісяця. 

Яна Кузьміна запропонувала учасникам підготувати на наступну зустріч проєкт типового положення про орган учнівського самоврядування для подальшого його обговорення та адвокації його на рівні департаменту освіти Одеської ОДА.

Комментариев нет:

Отправить комментарий