среда, 31 марта 2021 г.

Підводимо підсумки моніторингу шкільного харчування разом з учнями

 Так склалося, що моніторинг шкільного харчування збігся з вивченням у першому класі теми "Навіщо їсти". Тож протягом тижня діти дізнавалися про важливість правильного харчування, розробляли меню й створювали аплікації, зображуючи корисні фрукти. 



Ми співставили дитяче меню зі шкільним. Ось що вийшло. Діти вважають , що зранку необхідно вживати каші та фрукти, в обід - перші страви, ввечері - картопляне пюре, рибу.   

     Дивовижно, але в шкільному меню є усі дитячі пропозиції : різноманітні каші, фрукти, рибні котлети. Ось тільки про м'ясо діти не згадали. Але всі ми знаємо про його користь для дитячого організму. Тому шкільне меню включає різні його види. 




   Хочеться подякувати всім людям, які організовують харчування в закладах освіти Дальницької громади, постійно проводять моніторинги пропозицій дітей, класних керівників, які спостерігають за харчуванням своїх вихованців, кухарів на рахунок якості послуг, що надаються. Подяка постачальникам, які реагують на всі пропозиції й намагаються задовольнити всі бажання. Подяка нашим кухарям, які роблять усі страви апетитними й  смачними.

Комментариев нет:

Отправить комментарий