пятница, 31 января 2020 г.

Подвиг героїв Крут

Нещодавно ми вшановували пам'ять захисників Донецького аеропорту, які загинули, героїчно тримаючи до останнього оборону стратегічно важливого для українського війська об' єкту.
 Цих героїв назвали "кіборгами" за незламність та самовідданість. А 29 січня ми згадували подвиг героїв Крут, яких віднедавна теж стали називати "першими кіборгами", адже ті юнаки, про подвиг яких ми добре знаємо, теж до останнього подиху боролись, зупинивши стрімкий наступ ворога. За останні роки завдяки підтримці держави в Україні знято чимало художніх фільмів, що розповідають про героїв минулих років та героїв нашого часу. Тому в цей день не виникло питання, у який спосіб нагадати дітям про героїв Крут. Каліщук О. О. організувала перегляд кінострічки "Крути 1918", адже саме мистецтво має велику силу впливу на нашу свідомість. Режисерові фільму, сценаристам, акторам вдалось не тільки розповісти про цю трагічну сторінку нашої історії, а й донести до юних глядачів такі важливі для розуміння речі:що ж таке насправді патріотизм, здатність до самопожертви, любов до ближнього. Звичайно, фільм вразив і змусив замислитись.
Дякуємо Ользі Олександрівні, яка як учитель історії дбає про патріотичне виховання молоді, не оминаючи жодної важливої історичної події, згадуючи про кожен подвиг заради існування нашої незалежності.

Комментариев нет:

Отправить комментарий