пятница, 24 января 2020 г.

Мандруймо разом!

Якщо ви надумали вирушити в подорож, але не знаєте, який вид транспорту вам підійде найкраще, що покласти у валізу тощо, зверніться за порадою до учнів 6-Б класу. Сьогодні на уроці англійської мови вони довели, що є компетентними експертами з цього питання. 
Під керівництвом учителя, Гецман Т. І., шестикласники виконали наступні завдання:визначили всі переваги й недоліки кожного з видів транспорту, "зібрали валізи", врахувавши, в яку країну їдуть, які там погодні умови,відредагували тексти, написані англійською, продемонструвавши розуміння прочитаного. Звичайно, і розважились трохи: в ігровій формі дітям необхідно було якнайшвидше дібрати слова, які характеризують той чи інший вид транспорту.

 Ще з початку уроку учні були поділені на дві групи. Дуже приємно було спостерігати, як вони вболівають одне за одного, допомагають з відповідями, підтримують. Дякуємо Тетяні Іванівні за прекрасний урок, який не залишив учнів байдужими. Адже перше їхнє питання, що було після уроку, звучало так:"Скажіть, ми гарно працювали?" Звичайно, і відповідь вчительки, і гостей, присутніх на уроці, була:"Так, молодці!"


Комментариев нет:

Отправить комментарий