пятница, 7 февраля 2020 г.

Вечір зустрічі випускників

1 лютого школа гостинно зустріла своїх колишніх учнів-випускників школи. Як не дивно, але вони залишилися тими ж бешкетниками, лише на обличчях деяких з'явилися зморшки мудрості, а в очах - вогник вдячності.
  У стінах школи їх зустріли цьогорічні випускники, колишні перші вчителі та класні керівники. Багато теплих слів почули гості, для них співали зірки естради та талановиті учні школи.

Представників кожного випуску запросили продемонструвати вміння, яким колись навчалися в школі. Усі переконалися, що в пам'яті не стираються шкільні події,а стають більш переконливими й душевними.

Згадали й про ансамбль "Чарівниці", який очолювала Руссу Н. І. Надія Іванівна запросила своїх колишніх вихованок виконати з нею одну із пісень.

А далі випускники пройшлися кабінетами школи. Радісно, що всі виявили бажання ще раз повернутися до навчальних лав. Але це  лише мрія.

Хочеться подякувати Буділовській Т. Д., Петрушиній Ю. Е., Власовій В. О., учням 11 класу на чолі з класним керівником Петрушиною С. С. за організацію зустрічі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий