суббота, 22 февраля 2020 г.

Уроки Нової української школи у Санжійському закладі освіти

21 лютого Санжійська школа гостинно зустріла атестаційну комісію відділу освіти Дальницької сільської ради. У цьому році атестацію проходять Зельманчук С. В. та Кузьміних Н. О. , які довели свій професіоналізм, провівши на високому рівні уроки. 
Так, Зельманчук С. В. провела урок математики в 2 класі нової української школи. Це було справжнє інтелектуальне дійство. Світлана Володимирівна запросила своїх вихованців до клубу знатоків й зіграла з ними в гру "Що? Де? Коли?"

На дітей чекали шість випробувань, які вони достойно витримали. Хочеться відмітити глибокі й міцні знання учнів. Завдання на обчислення, геометричні задачі, приклади на іменновані числа не викликали в дітей труднощів. Навіть не вірилося, що за 40 хвилин ці маленькі особистості зможуть впоратися з серйозними математичними випробуваннями.



Учитель показала багато цікавих форм роботи: вправу"Дерево роздумів", роботу в парах, в групах. Була проведена робота з конструктором "Лего".

Усім стало зрозуміло, що успіх уроку не випадковий. Це результат щоденної відповідальної вчительської праці. Адже відчувати своїх учнів не навчишся за декілька уроків. З ними треба прожити багато радісних і сумних моментів. Зельманчук С. В. почувала себе на уроці, як риба у воді, адже її спокій забезпечили діти, в яких вона не сумнівалася і які допомогли своєму вчителю підтвердити її професіоналізм.



Кузьміних Н. О. провела урок української мови в 3 класі на тему:"Іменник. Загальні та власні назви". Учитель нагадала учням про особливість дати 21 лютого. Червоною ниткою провела виховний момент уроку:"Мова-серце нації". Учитель захоплююче розповіла дітям цікавинки про мову. Продемонструвала еволюцію писемної мови. Діти сумно сприйняли той факт, що сучасна писемна мова, якою користуються люди в Інтернеті, схожа на ієрогліфи, якими писали в давнину. Невже писемна мова не удосконалюється, а вимирає?

Діти разом із вчителем вирішили довести, що мова-це жива істота. А ще продемонстрували свою любов до неї.

Надія Олексіївна підготувала багато цікавих, розвивальних вправ. Із задоволенням діти придумували слова, показували вміння користуватися словниками, розгадували ребуси, кросворди, визначали рід іменників.

Та особливістю уроку стали вправи, які вчитель запозичила в Новій українській школі. Кубик Блума, цеглинки "Лего" , стіна слів зробили урок сучасним й захоплюючим для дітей.

Урок показав те, що Кузьміних Н. О. крокує в ногу з часом й готова до зустрічі дітей у Новій українській школі. У неї є багато дидактичних матеріалів, які стануть її надійними помічниками в нелегкій учительській діяльності.


1 комментарий:

  1. Your Affiliate Profit Machine is waiting -

    Plus, making money online using it is as easy as 1--2--3!

    Here are the steps to make it work...

    STEP 1. Tell the system what affiliate products you want to promote
    STEP 2. Add PUSH BUTTON TRAFFIC (this LITERALLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the affiliate system grow your list and sell your affiliate products for you!

    Are you ready to start making money??

    Get the full details here

    ОтветитьУдалить