четверг, 9 апреля 2020 г.

Дистанційні уроки в початковій школі

Розпочали відвідування дистанційних уроків й учні 3-го класу. Руссу Н. І. провела свої перші заняття. Учитель наполегливо йшла до своєї мети. І ось на зв'язку її невгамовні вихованці.
"Дуже працьовитi дiтки. Вони старанно виконують домашнi завдання, вiдповiдають на запитання тестiв, пишуть твори, контрольнi, працюють з папером та ножицями", - саме так охарактеризувала вчителька дистанційний навчальний процес і своїх учнів. У цьому їм допомагають вiдеоуроки, онлайн-уроки, майстер-класи, презентацii, які Надія Іванівна знаходить у мережі Інтернет і пропонує для перегляду дітям.

Ну, звичайно ж, першими вiрними i надiйними помiчниками стали для дiток батьки. Щире спасибi їм за це. Нiхто не винен, що так склалися обставини. Та в майбутньому праця й увага батьків повернеться до них сторицею. Робота в такому режимі відкрила ще одну таємницю про вихованців Надії Іванівни: вони дуже полюбляють тести. Адже діти зразу бачать свiй результат. Тож у майбутньому одним із пріоритетним способів оціннювання знань для третьокласників стануть саме тести.

Ось так у нашій школі знаходять позитивне в тимчасових труднощах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий