пятница, 20 ноября 2020 г.

До Всесвітнього дня дитини

 Якою б  розумною і талановитою не була б дитина, вона все ж потребує  підтримки й уваги дорослих, їхньої турботи, любові, захисту.



 У Всесвітній день дитини особливі слова хочеться сказати  татам і мамам, які присвятили своє життя вихованню дітей, що залишилися без сім'ї, батьківського тепла, опіки.  Це сім'я Іонашко, в якій виховується 21 дитина, сім'я Стрецкулів-12-дітей, сім'я Орачів-12 дітей. Знайте, що серед людських вчинків немає благороднішого, ніж захист і виховання таких дітей. Ви-справжні герої, які наважилися взяти на себе величезну відповідальність. 

Хочеться привітати сім'ї , які в нестабільний час не побоялися народити трьох і більше дітей. Адже , щоб зважитись на таке, кожен обдумує :"А чи вистачить фінансів, батьківської любові на кожну дитину? " Але, як доводить практика, усього точно вистачить, не бійтесь. 

Сьогодні теплі слова хочеться висловити кожній сім'ї, в якій ростуть діти, за  основи добра, справедливості, мужності, які ви закладаєте своїм чадам. Адже від цього 

залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу.

 Пам'ятайте, що щасливою буде лише та дитина, яка росте в повній сім'ї. Тож нехай  ваші сім'ї повняться затишком, любов' ю, сімейною злагодою й дитячим сміхом.





Комментариев нет:

Отправить комментарий