среда, 25 ноября 2020 г.

Засідання педради

  24 листопада відбулося засідання педагогічної ради вчителів Дальницької школи. Провідним  його змістом стала тема "Вмотивований учитель - агент змін".



 Усім відомо, що через півтора року Нова українська школа стартує в середній ланці. Тому вже сьогодні необхідно готувати вчителів до нововведень. Адже саме успішний учитель здатний здійснити в освіті справжній прорив. 

Під час обговорення з'ясувалося, що більшість вчителів не лише готові до змін , але й знають, як побудувати освітній процес з урахуванням компетентнісного навчання й принципів академічної доброчесності.  

У практичній частині засідання Гаврилюк Л. О. , Бліняєва Н. Г. та Цісар Н.В. провели майстер-клас, на якому продемонстрували свої знахідки щодо проведення  дистанційних уроків. Усі переконалися, що онлайн - спілкування дає можливість провести дієвий, змістовний, компетентнісний урок. А ще це  одна з можливостей перевірити професіоналізм вчителів, які мають вищі категорії та звання, під час атестації. Саме ці вчителі першими повинні стати агентами змін. 

У підсумку всі дійшли висновку : дистанційна освіта дала можливість швидко та ефективно підготувати вчителів до будь-яких випробувань. Адже в майбутньому ця форма навчання буде існувати паралельно з традиційною. Сьогодні можливо отримати якісну онлайн - освіту. Для цього необхідно лише бажання вчителя, батьків та дітей. 

З іншого боку, чого тільки не здатен зробити вчитель для безпеки учнів. Він готовий на будь-які звершення. 

Тож хочеться подякувати кожному, хто впевнено розбудовує онлайн - освіту, тим самим готуючись до нових освітянських реформ. Ви достойні заохочень та найвищих похвал.






Комментариев нет:

Отправить комментарий