суббота, 23 октября 2021 г.

Адаптація учнів 1 класу

 У Дальницькому закладі освіти розпочалася робота з вивчення адаптації учнів перших класів до навчання в школі. 21 жовтня ми зазирнули до 1-А класу, в якому працює молодий педагог Греньова В. О. Для неї кожний день навчання є хвилюючим, адже уперше крокує зі своїми вихованцями Країною Знань. 



Дивовижно, але в класі панує робоча атмосфера. Кожна дитина уважно слухає вчительку та із задоволенням виконує всі завдання. Діти гарно орієнтуються в навчальному матеріалі :розрізняють звуки, ділять слова на склади, складають звуко-буквені моделі слів.  Полюбляють на уроці активності. Разом із вчителькою із задоволенням виконують фізкультхвилинки танцювального характеру. 

Відчувається, що вони дуже люблять і поважають свого класного керівника. І це й недивно :тиха, ніжна мова вчительки в переплетінні з чіткими вимогливими інструкціями роблять свою справу. Діти не бояться висловлювати свої думки, почувають себе захищеними й  впевненими. 

Попереду ще багато роботи, проте немає сумнівів, що все в цьому колективі реалізується,і кожен розкриє свої здібності й таланти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий