вторник, 19 октября 2021 г.

Пісні мого краю

 Виховний захід "Пісні  мого  краю" проводився згідно  з планом роботи   бібліотеки  школи.  



 Бліняєва  Юлія  Іванівна  разом з Буділовською Тетяною Дмитрівною вирішили запросити учнів 4-го класу на інтегрований захід, присвяченій цій тематиці. Юлія Іванівна створила виставку  книжок  "Пісні  мого   краю", яка додала до атмосфери заходу більшої урочистості та святковості. 

Діти занурилися у світ народної пісні :слухали  українські  народні хори  ,  переглянули    відеоролик, в якому  вчителі, інші жителі нашої   громади виконують колядку, слухали розповіді про те,   які  пісні  співають  у нашому  краї. Виявляється, це не лише місцеві пісні, але й завезені з інших регіонів  України. Таїсія  Миколаївна  згадала, як її батько прищеплював своїм дітям любов до пісні. 

Уважно слухали учні та учениці  пісні у виконанні випускниць нашої школи-Стаматакі Лілії та Стаматакі Єлизавети. На завершення дівчатка  з вокального  гуртка  заспівали     українські  пісні, які  їм дуже  подобаються. А потім кожен  мав змогу випробувати себе в ролі народного артиста. Охочих було багато, і це дуже радує, адже розумієш, що в душі кожної дитини живе любов до народної пісні, якою вона радо  ділиться.

Комментариев нет:

Отправить комментарий