пятница, 29 октября 2021 г.

Педагогічна рада

 27 жовтня в Дальницькому закладі освіти відбулася педагогічна рада в онлайн форматі з  питання адаптації учнів 5-их класів до навчання в школі ІІ ступеня.



 Форма проведения мала за мету перетворити кожного учасника та учасницю зібрання в активного слухача. За допомогою електронних освітніх додатків педагоги та педагогині давали характеристику класним колективам. На екранах моніторів з'являлася чітка  інформація про індивідуальні особливості класів. 

Класні керівники 5-х класів Пацар М. В., Бліняєва Н. Г. , соціальний педагог Пиріг Н. Б.  поділились спостереженнями за особливостями  адаптаційного періоду п’ятикласників. Шкільний психолог Маринеч Л. В. , провівши попередньо різні види анкетування та поспілкувавшись з учнями та ученицями, визначила тих, які мають риси неповної адаптації та дезадаптації на цей час.

У підсумку педагогічною радою були розроблені рекомендації для учнів , вчителів, батьків 5-х  класів щодо подолання певних проблем та запропоновані  методичні заходи для покращення навчально-виховної роботи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий