среда, 31 мая 2017 г.

Свято останнього дзвоника

26 травня у Дальницькій школі пролунав останній дзвоник. Особливим це свято стало для 24  випускників нашої школи, котрі в цей день прощалися із дитинством і стали на стежину дорослого самостійного життя.
   Вже традиційно із завершенням навчального року учнів вітають представники влади,батьки.Так, у цей день у школу завітали секретар сільської ради          Кудринська Ж.Б., директор Овідіопольського будинку юнацької творчості     Іванченко Т.А., які  привітали випускників із закінченням школи.  Директор школи Зубенко Н.Д. вручила сертифікати 2 учням (Сириці В., Кушніренко Р.)  на отримання стипендії за досягнення та значні успіхи у сфері освіти, культури, мистецтва та спорту. Кудринська Ж.Б. нагородила відмінників школи грошовими преміями (Богуцьку Ю., Поспішенко Д., Блащук К., Пацар Н., Сіянову О., Бабєнцова В., Течинську К., Пацар А., Сізову С., Сізову С., Цісар К., Цісар Д., Волонтір Н., Малюкіну Д.) 
  Висловили слова щирої подяки вчителям школи випускники. Вони подарували педагогм незабутній танок. Молодші школярі підготували для випускників теплі слова та подарували від всіх учнів школи невеличкі сувеніри. 
Випускників благословили у дорогу вчителі та батьки, винісши хліб на рушникові. Творчий колектив "Вікторія" виконав танець, який нагадав, що дорога у доросле життя буде нелегкою.
   Звучали вітальні слова з уст тих, хто віддав душу й серце своїм вихованцям протягом 11 років: першої вчительки Бєлоусової Т.М., класного керівника Маринеч Л.В. 
Швидко промайнуло свято. Хочеться ще раз побажати, щоб  шлях у доросле життя був щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками. Ми віримо, що наші випускники реалізують власні здібності, таланти, побудують власну успішну долю, будуть гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо їм впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх  мрій.
    Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

         

Комментариев нет:

Отправить комментарий