четверг, 16 мая 2019 г.

Свято сім'ї

      15 травня в Дальницькій школі пройшло свято "Родинне коло" з нагоди Міжнародного дня сім’ї.

         Розпочалося свято виступом учнів першого класу. Першокласники  розказували вірші, присвячені найріднішим - матусям, проспівали пісню. Ні в кого не виникло  сумнівів щодо того, що найдорожча людина -це, звичайно, мама. 


     Наступну сторінку свята розгорнули учні 4 класу. Вони переконували всіх, що без татуся теж не можна уявити щасливої сім'ї. Татко-опора родини, у всьому допоможе, підтримає, у футбол чи шахи пограє, мудрому навчить. А один хлопчик розповів усім гумореску, зміст якої довів, що чоловіки вміють жартувати і це іноді допомагає сім'ї у важкі хвилини.





      А ось учні 2 класу впевнені, що родина була б неповною без бабусі та дідуся, які в скрутні хвилини завжди прийдуть на допомогу. Пашиста А. поділилась секретом приготування бабусиного варення з кульбаб. 



     Учні 3-го класу підвели підсумки свята разом зі своїм класним керівником,      Скліфасовською З.В. Зінаїда Вікторівна прочитала  власні вірші, рядки яких  підказало їй серце, а діти доповнили виступ вчительки піснею. 





   Після свята для кожного слово "родина" зазвучало по-новому, наповнилося яскравими барвами. Усі зрозуміли, що міцна і дружна родина - це частина загальнолюдських цінностей, культури й історичної спадкоємності поколінь. Вона  є чинником стабільності й розвитку. 
      Дякуємо Буділовській Т.Д. та класним керівникам початкових класів за створене родинне коло, за чудове рішення  провести цей день у такому форматі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий