понедельник, 27 мая 2019 г.

Незабутнє свято талантів у Києві

  "Ми побували на урочистому заході, де отримали з рук поважних гостей  нагороди.  Панувала радісна й святкова атмосфера: для нас виступали дитячі танцювальні колективи, співали        А. Щавлюк та О. Балабан – талановиті хлопці, які представляють нашу державу на пісенних конкурсах у різних частинах світу – від Америки до Австралії,"-саме такими враженнями поділилися Цісар Д. та її наставник Гаврилюк Л.О., повернувшись з Києва, де 23 травня 2019 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбувалася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами». 

   На сторінках нашого блогу ми вже писали про перемогу Дар'ї , яка звернулася у своєму листі до Маринеч Л.В., мами, яка має особливого синочка.
    Приємно, що в Україні організовуються такі конкурси, які дають можливість привернути увагу творчої молоді до концептів матері й України, багатовікових цінностей української родини та їхньої актуальності в умовах сьогодення.
 Із вітальними словами до юних тріумфаторів, їхніх батьків і наставників звернулися поважні гості і координатори змагань.



   Із палкою промовою виступив доктор політичних наук, професор, директор Інституту державної служби та місцевого самоврядування, завідувач кафедри публічної та політичної аналітики Національної академії державного управління при Президентові України, голова опікунської ради Міжнародного культурного центру «Сяйво» С. І. Телешун, який не лише відзначив неабиякі успіхи юних  творців, а й закликав їхніх батьків сприймати своїх дітей як рівних собі партнерів, виховувати у них толерантність та людяність, навчати поводитися чесно і гідно за будь-яких умов.
  Від імені Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України переможців привітали  в. о. директора Ю. І. Завалевський і науковий співробітник відділу цифрової освіти та ІКТ названої інституції Г. А. Коломоєць. Висловивши щире захоплення талантами юних майстрів, спікери наголосили на важливості тієї місії, яку несе в собі творчий конкурс. Слід зазначити, що репрезентоване ними Міністерство освіти і науки України вже не перший рік забезпечує всебічну підтримку в організації творчого конкурсу.





 До теплих слів і дружніх настанов долучилися, зокрема, доктор історичних наук, професор, декан факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, співзасновник Міжнародного культурного центру «Сяйво» Б. І. Андрусишин, директор Міжнародної школи «Меридіан» О. О. Тарасенко, начальник відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту загальної середньої освіти у Новій українській школі Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Н. А. Михайловська та радник голови правління Міжнародного культурного центру «Сяйво» Ґ. Демір.


    Хочеться подякувати Гаврилюк Л.О., яка вже не вперше радіє за успіхи своїх вихованців у конкурсах Всеукраїнських рівнів.  Вона виховує справжню гордість України. Як бачимо,  цього чудового весняного дня з вуст поважних людей пролунали численні слова шани й вдячності на адресу талановитих  дітей та їхніх наставників. І ми пишаємося, що ці слова стосуються представників Дальницької школи, в якій підростають і працюють такі таланти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий