среда, 15 мая 2019 г.

Зірковий виступ ансамблю "Дівчата"

    11-12 травня в м.Чернівці відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс народного танцю "Bukovina folk dance". Це професійний конкурс, в якому взяли участь представники Молдови, Румунії та України. Загальна кількість учасників складала приблизно 500 чоловік. Усього продемонстрували близько 40 чудових хореографічних номерів високого рівня. 

    Конкурсний день приніс багато вражень та конструктивних побажань від шановного журі. Масштабний Гала-концерт за нашої участі та кращих колективів України приніс  ще більше задоволення.


  Ми отримали неймовірні емоції від туристичної складової фестивалю, прогулюючись нічним містом, оглядаючи головний корпус Чернівецького національного університету, гуляючи головною пішохідною вулицею Буковини, кожна будівля якої дихає своєю неповторною історією. А ще  побачили будинок-корабель, форма якого нагадує справжнє морське судно. 





   Побували ми і в музеї просто неба - Чернівецькому скансені. Дізналися про особливості життя краю в 19-20 століттях. Побачили церкву, корчму, кузню, будинок бідняка, багача та середняка, жандармерію.



    В останній день  ми вирушили в Мігаєво-курортне місце. Насолодилися красою карпатських лісів,  смачною буковинською кухнею та зробили унікальні фото. 
   Дякуємо хореографу Мухіній Н.В., яка робить усе для того, щоб про  Дальницьку громаду знали у всій Україні !!!
   
   
     

Комментариев нет:

Отправить комментарий