воскресенье, 5 мая 2019 г.

Вечір відпочинку "Живи танцюючи!"

   Ті, кому набридла буденність, хто втомився постійно сидіти вдома, хто хотів драйву та позитиву, чогось новенького, зібралися 3 травня на вечорі відпочинку "Живи танцюючи!", який організували учні хореографічного колективу "Вікторія". 



   Ведучі свята Сізова С. та Ковальчук Н. вирішили показати кожному неймовірно захоплюючий світ танцю, допомогти відчути справжній смак весни. Тому, готуючи сценарій  заходу, підбирали видовищні конкурси: "Німе кіно", "Пародія" , "Перетанцюй" тощо.


     Приємно, що на вечорі були присутні учні Роксоланівської, Барабойської шкіл. Їм було комфортно в нашій  школі, вони активно брали участь у конкурсах. Це один із кроків до об'єднання шкіл громади в єдину сім'ю.








    Після розважальної програми всі були запрошені на дискотеку, де необхідно було закріпити усі танцювальні рухи, яким навчили організатори програми. 





P.S. Переглядаючи відео із заходу, радієш, що діти самостійно написали сценарій до свята, продумали кожний його етап (від конкурсів до заохочень), виявили неабиякий артистизм, креативність, гумор. Відчувалася робота Мухіної Н.В., хореографа, керівника ансамблю "Вікторія", яка навчає дітей вирішувати будь-які життєві проблеми танцюючи, що і продемонстрували її вихованці. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий