воскресенье, 28 апреля 2019 г.

Шкільна лінійка "Чорнобильські дзвони"

    26 квітня 2014 року в день 33-ї річниці Чорнобильської трагедії в Дальницькій школі було проведено лінійку–реквієм «Чорнобильські дзвони". Ініціаторами проведення виступили лідери учнівської самоврядування. 

     


  Емоційному забарвленню заходу сприяла презентація "Твій біль, Україно, дзвони Чорнобиля", яку озвучили Сізова С. та Степова Ю.  Дівчатка з хореографічного ансамблю "Вікторія" виконали контем. Своїм танцем вони передали трагічність тих подій.  А потім усі запалили свічки пам'яті . Хвилиною мовчання пом'янули  35 тисяч жертв, смерть яких була пов'язана з аварією на ЧАЕС та її наслідками. 



   У цей день школярі подивились документальний фільм «Чорнобиль. За секунду до катастрофи...", перегляд якого організувала Зубенко Н.Д.



  Дякуємо Власовій В.О. та Буділовській Т.Д. за організацію заходів, за сприяння збереженню в пам'яті поколінь тих трагічних квітневих днів 1986 року, коли ядерна смерть загрожувала всьому живому і неживому. Нехай учні Дальницької школи знають, що урятований світ — найкращий пам'ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі. 
      Вони будуть пам'ятати про них і робитимуть усе, щоб ніколи не впала більше на Землю гірка зірка Полин.

Комментариев нет:

Отправить комментарий