суббота, 13 апреля 2019 г.

Випускники -герої, борці за вільну Україну!

      Сьогодні нашим героєм є Любієвський Дмитро Сергійович.
    Дмитро -  випускник Дальницької школи. У 2006 році він закінчив наш навчальний заклад. Після школи став студентом Чорноморського вищого професійного училища морського транспорту й отримав спеціальність слюсаря з ремонту та обслуговування портових кранів.

      У 2016 році був направлений в АТО. Ніколи не забуде часи, коли йому довелося  в складі Донецького прикордонного загону виконувати службово-бойові завдання вздовж лінії зіткнення в межах Донецької області. За бойові заслуги був нагороджений грамотою.   

      Дмитро розказав нам про себе дуже мало. Пояснив це тим, що не хоче згадувати  ті часи. Адже вони асоціюються у нього із загиблими товаришами. 
     Зараз Дмитро працює на Одеському промисловому ринку, але є бажання повернутися до лав Збройних сил України. 
       



         Ми пишаємось, що колишній випускник нашої школи, Любієвський Дмитро, став без вагань на захист Батьківщини заради миру на рідній землі, самовіддано, ризикуючи найдорожчим-життям і здоров'ям. 
     Завдяки таким, як він, героям ми маємо можливість виховувати почуття патріотизму в  молодого покоління. Адже Україна буде сильною і непереможною, якщо кожен буде готовий захистити її!

Комментариев нет:

Отправить комментарий