четверг, 4 апреля 2019 г.

Особливий день сміху

   Жарти та розіграші дуже популярні в нашій школі. Тому 1 квітня всі дружно долучилися до святкування Дня сміху. Веселому настрою сприяла й погода. Мабуть,  дітям вдалося її задобрити жартами: було дуже тепло й по-весняному сонячно. 
   У фойє школи створили цілу картинну галерею. Можна було зробити кумедні фото: достатньо  помістити обличчя в отвір - і кожен міг перевтілитись у артистку естради  чи рибалку, який отримує задоволення, сидячи з вудочкою у човні посеред річки.





    Буділовська Т.Д. вирішила виявити серед учнів школи найкращого гумориста й запросила дітей на веселий захід "Найкращий гуморист". Саме так розпочався естетичний тиждень у школі. Артисти пройшли випробування різноманітними конкурсами: продемонструвати пантоміму, прочитати вірш з різними інтонаціями, написати  смішну пояснювальну записку на ім'я директора школи, станцювати з незвичайним предметом (шваброю, віником, стільцем  тощо). Сміх лунав по всій школі!      Кожен учасник був неперевершеним по-своєму. Журі в складі учнів 10 класу Абрамової В. та Горської К. на чолі з Каленюк С.І. підібрало для кожного учасника доречну номінацію. Але найменший учасник Нестеров М. вразив усіх своїм вмінням перевтілюватися в образ. Тому саме він став переможцем у номінації  "Найкращий гуморист". 
     Гадаємо, що мистецький тиждень розпочався весело і пройде також невимушено, легко й весело. Адже призначення мистецтва - лікувати душу, розважити й створити незабутній відпочинок. Тож чекаємо наступних творчих заходів. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий