среда, 10 апреля 2019 г.

19-й випуск програми "Зважені та щасливі"

   9 квітня в Дальницькій школі пройшов 19-й випуск програми "Зважені та щасливі". Фіналістка шоу Нестерова Ольга завітала до рідної школи, щоб поділитися своїми враженнями від участі в проекті, розповісти, як  зайва вага може стати  причиною психічних розладів, розпачу, сімейних сварок, втрати особистого щастя. 


    Сезон, в якому брала участь Ольга, виявився складним, адже тренерам необхідно було працювати не лише над тілами учасників, але й над їхніми стосунками. Ольгу на проекті підтримав батько, який погодився взяти участь у шоу  разом з донькою та ще й  набрав для цього додаткових кілограмів. 
   Ольга розповіла присутнім, що для неї виявилося найважчим у таборі схуднення, яке з випробувань було найскладнішим. Розповіла про особливості спілкування з головним її тренером - Василем Вірастюком. Усі переглянули відео як підтвердження дружньої підтримки богатирем своїх підопічних. 
  Цікаво, що наша героїня навіть  уві сні не уявляла себе у фіналі. Ще раз підтвердилася думка, що на перемогу чекати не треба, вона приходить зненацька. 
   Ольга продовжує підтримувати гарні стосунки з командою зелених, синіх. Разом організували фан-клуб й допомагають тисячам учасників боротися із зайвою вагою. Вже є гарні результати. 

    Дівчина також розвіяла чутки про те, що всі події на шоу -  ретельно продуманий сценарій. Учасники програми навіть не здогадувалися, які випробування на них  чекають. Знімальна група була зацікавлена зняти справжні емоції, тобто ті, які учасники переживали, пройшовши дистанцію першими чи останніми. Повторити ці емоції з другого дубля не можна. 
     Потім  Ольга розказала тим, хто мріє схуднути, про можливі проблеми - розтяжки. Висловила свої думки щодо використання антицелюлітних кремів і порадила  більш дієвіший спосіб боротьби з проблемою. 



      Для схуднення необхідно вести активний спосіб життя. Ольга порекомендувала легкі вправи, які дають стовідсотковий результат.
   А далі учасниця проекту розповіла про   ще один спосіб схуднення, який вона застосовувала під час проекту- танець хіп-хоп, який виявився дуже важким і незрозумілим для її татуся. А ми в свою чергу запропонували Ользі розучити український народний танок й виконати його для тата. Цісар Д. як тренер  бездоганно справилася із завданням. Гадаємо, що Ольга точно покаже цей танець  батькові. 



    Під час проекту Ольга мала можливість зустрітися з деякими зірками: Дмитром Коляденком, учасником гурту "Оторвальд", Павлом Зібровим. Тому ми теж  вирішили запросити  для гості зірку. Отож, Стас Михайлов, роль якого майстерно зіграла Каленюк С.І.,   виконав для Ольги пісню "Все для тебе". 



     Ще одним із способів схудення є кохання.  Буділовська Т.Д. та Цісар Н.В. виконали для гості  пісню "Вірю мама" й побажали  найближчим часом знайти  своє справжнє кохання.
     "Забудьте про виснажувальні  дієти, якщо хочете схуднути", - таку фразу почула студія. Основою для ефективного схуднення є повноцінне  здорове харчування. Треба тільки забути про сіль, цукор, хліб, спеції. У раціоні має бути  соєвий соус, натуральна кава, курятина , салати, каші й вода. Вода - це основна складова для зменшення ваги. Потім Ольга пригостила нас  десертом і довела, що без цукру страва теж дуже гарно смакує. До нового раціону харчування привчилися усі рідні дівчини. Мама одразу скинула 8 кг.

     Наостанок Ольга порадила тим, хто вже втратив надію схуднути, не втрачати віри в те, що все вдасться. Навіть якщо немає результату через день, тиждень, місяць-не треба опускати руки. Йти завжди необхідно до кінця і ,звичайно,  мати не тільки бажання втратити вагу, але й щось робити для цього: правильно харчуватися й фізично навантажувати себе. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий