пятница, 5 апреля 2019 г.

Легкоатлетичний крос до Міжнародного дня спорту

   4 квітня в Дальницькій школі відбувся легкоатлетичний крос. Траса проходила по пересічній місцевості на відкритому просторі по комбінованому покриттю (асфальтове, трав'яне, земляне). Вчителі фізичної культури Надвоцька М.В. та Коломійчук А.Ю. огородили трасу яскравими фішками з двох боків. Довжина дистанції становила 3,5 кілометри. 
   На старті всіх учасників розставляли  дугою. Все було організовано за  міжнародними  стандартами. Не було лише стартового пістолета. Тому дали більш звичні для дітей команди: "На старт! Увага! Руш!" І вся школа стрімко рвонула вперед!



    Першими розпочали забіг учні 5-их класів, а потім по черзі стартували усі, аж до 11-го класу. Враження від гонки не можна ні з чим порівняти: свіжий легкий вітерець, аромат молодої зеленої трави, неперервна зміна вражень... Усе  сприятливо  діяло на нервову систему, підвищувало тонус усього організму. Люди, які поралися на подвір'ях, радо вітали учасників гонки. Це робило змагання ще більш цікавим, видовищним та захоплюючим.

                                       
   Усім, мабуть, цікаво, хто став лідером гонки? Ви не повірите, але перемогли всі 210 учнів, які бігли разом зі своїми класними керівниками, батьками. Усі вони є справжніми бігунами, які спромоглися подолати трасу. Кожного, хто фінішував, діти підтримували гучними аплодисментами. 



   Серце сповнювалося радістю. Дійсно, наш крос відбувся заради дружби, миру та розвитку і став життєствердним у всіх відношеннях!!!.







Комментариев нет:

Отправить комментарий