воскресенье, 7 апреля 2019 г.

Акція "Збережемо пам'ять!"

    У суботу, у вихідний день,  учні Дальницької школи Кузік К. , Бежинар К., Юрчак А., Каленюк С. на чолі із завгоспом школи Каленюк С.І. взяли участь у акції "Збережемо пам'ять!", спрямованій на догляд, збереження військових меморіалів та пам'ятників рідних сіл. Пам'ятний меморіал у с. Грибівка, встановлений  на честь загиблих воїнів, діти привели   у належний стан, вклавши душу в таку важливу справу. 
    Приємно, що у школярів виникло бажання наступного року знову долучитися до цієї роботи, але взяти із собою фарбу, щоб навести на надмогильній плиті прізвища воїнів, які боронили рідну землю під час Другої світової війни. Діти ретельно мили кожну викарбовану літеру, зривали найменшу бур'янинку, дбайливо висаджували квіти.
   

     Дорогі учасники акції! Серце переповнюється почуттям подяки за зроблену вами справу. Вам вдячні ветерани, сім'ї загиблих на війні воїнів,  жителі трьох сіл, які прийдуть сюди з квітами, щоб вшанувати пам'ять загиблих,  й обов'язково подякують вам за перетворення цього місця в затишний куточок пам'яті.





Комментариев нет:

Отправить комментарий