среда, 3 апреля 2019 г.

Мама, тато, я-спортивна сім’я!

    У рамках спортивно-оздоровчого тижня  2 квітня вчителі фізичної культури Коломійчук А.Ю. та Надвоцька М.В. вирішили провести для  учнів 5-х класів гру "Мама, тато, я - спортивна сім'я!"  Учасниками спортивного свята стали сім'ї  Мардань, Яковенків, Костецьких, Гнатюків.

   Батьки на рівні з дітьми стрибали зі скакалками, влучали в цілі, перетягували канат, бігли естафету. Інколи не можна було відрізнити їх від п'ятикласників! Вдало продумані етапи змагання дали можливість випробувати батьків з усіх видів спорту. Під час заходу всі показали свою силу, спритність, кмітливість, увагу, швидкість, витривалість, здатність до взаємодопомоги та винахідливість. 





   Найважче було Бліняєвій Ю.І., якій необхідно було рахувати зароблені командами бали. 

  За результатами гри команди учнів та батьків 5-А та 5-Б класів набрали однакову кількість балів-36. А разом усі отримали 72 бали. Це не просто число 72.  Це 72 відсотки бадьорого та радісного настрою, це 72 хвилини м'язової активності, які відновили сили на цілий день, це 72 кілоджоулі позитивної енергії, яку отримав кожен учасник



  Дякуємо батькам, вчителям за чудове свято. Ви створили для дітей незабутній день. Адже кожен пишався своєю матусею, своїм батьком, які були на рівні  справжніх спортсменів. 




Комментариев нет:

Отправить комментарий