среда, 17 апреля 2019 г.

Випускники-герої, борці за вільну Україну!

    Сьогодні нашою героїнею є випускниця Дальницької школи - тиха, ніжна, світловолоса дівчина, яка гарно малює. Саме такою запам'яталася нам Чабан Любов за часи навчання в школі. 
    Вона закінчила школу в 2000 році. Нам навіть не віриться, що сьогодні вона радист приймального радіовузла, старший солдат. З 12 лютого 2016 року зарахована на військову службу за контрактом, а 6 березня 2016 року прийняла військову присягу. Ось так напередодні 8 Березня вона зобов'язалася вірно служити своїй Батьківщині. 


    Зараз Любов продовжує службу у військовій частині в с.Красносілка Лиманського району. Військова частина, в якій вона служить,  належить до воєнної розвідки сухопутних військ України. Її формування припало на важкий період військової агресії. За короткий час тут відбулося чимало змін: покращилася матеріально-технічна база, поліпшились побутові умови. 


  За період служби Люба отримала багато нагород за сумлінне виконання військового обов'язку, мужність і відвагу, проявлені  при виконанні бойових завдань, бездоганну службу та самовіддані дії , виявлені у захисті державного суверенітету України. 
    Кожен куточок рідної України славиться героями. Приємно, що наш рідний Дальник славиться такими дівчатами. Хочемо побажати Любі міцного здоров'я й швидкого повернення додому. 




Комментариев нет:

Отправить комментарий