пятница, 26 апреля 2019 г.

Як почувають себе четвертокласники?

  Кінець навчального року- це час, коли необхідно проаналізувати дані, отримані за підсумками тестування й анкетування четвертокласників, це час здійснення моніторингу готовності учнів початкової школи до навчання в основній школі. 

   Учні 4 класу - часті гості в психолога школи Маринеч Л.В. Для діагностики дітей вона проводить різні тести: анкету для оцінювання рівня шкільної мотивації й адаптації             Н. Лусканової, методику «Мої думки», методику «Самооцінка», МЕТОДИКУ «АГРЕСИВНА ПОВЕДІНКА» (за Є. Ільїним та П. Ковальовим), методику «Самодіагностика», методику «Готовність до середньої школи». За її даними всі діти готові успішно розпочати своє навчання в 5 класі. 




     Наступним завданням моніторингу стане дослідження читацької  та математичної  компетентностей учнів шляхом виконання звичайних контрольних робіт, які діти напишуть 15 та 22 травня. 
    Побажаємо їм успіху!!!




P.S. Хочеться висловити подяку Терновенко Т.Я. за педагогічний талант, душевну щедрість, щиру відданість своїй праці. Підтвердженням цього є успішна участь її вихованців в олімпіаді, що проводилася серед учнів шкіл Дальницької ОТГ. Дякуємо Вам, Тетяно Яківно, за роботу!!!


Комментариев нет:

Отправить комментарий