четверг, 20 июня 2019 г.

Випускний бал "Вітер змін"

   15 червня в Дальницькій школі відбувся випускний бал "Вітер змін". Подвір'я школи заполонили  різнобарвні квіти, святкове вбрання, добрі і щирі посмішки. Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято на честь випускників.

      Розпочали дійство Гущина Надія та Гущина Анна. Ведучі гостинно запросили на свято вчителів, батьків, які отримали чарівні віяла, що розкривали перед ними думки випускників. 
    Вибух аплодисментів створювали гості під час виходу випускників, які виглядали неперевершено. 



   А далі на свято запросили няню Мері Поппінс, яка допомогла побачити усім присутнім таланти наших одинадцятикласників. Зокрема, випускники створили шумовий оркестр, демонструючи злагодженість та музичність свого шкільного колективу.
  Брат Мері Поппінс, роль якого бездоганно виконала Гаврилюк Л.О., приніс на вечір чарівні кульки, які дали можливість дізатися усім, яким було шкільне життя дітей. 
   Працівники дитячого садочку передали  випускникам посилку з іграшками, якими вони гралися в стінах дитсадка. Учителю початкових класів, Шинкаренко Є.І.,  випускники влаштували випробування: за їхніми голосами необхідно було впізнати колишніх учнів.      




   Для батьків випускники влаштували випробування, під час якого татам і мамам необхідно було продемонструвати математичні знання: зібравши всіх батьків, одягли на них резинку і попросили створити геометричні фігури. Усі переконалися, що ця робота не з легких. Батьки показали майстер-клас для дітей, як танцювати останній шкільний вальс. Діти на знак подяки батькам запросили їх на танок. 
    Цікаво випускники висловили слова подяки вчителям: створили разом з ними мелодію з яскравими нотками смутку та жалю. Афанасьєва Наталія задала ритм та створила слова до мелодії. Усі інші, запросивши вчителів на танець, додали нотки подяки й любові.

   Теплі слова сказав своїм вихованцям Цісар А.А. Для нього був приготовлений особливий подарунок: виконання рідними дочками пісні "Дві сестри". Пісня викликала особливі емоції у всіх присутніх.
   На свято завітали друзі випускників: колективи "Дана" та "Вікторія", Стаматкі Є., Пацар Н. Своїми виступами вони додали святу яскравих барв.
  Останній шкільний вальс вразив своєю красою. Діти отримали останні настанови Мері Поппінс і вирушили в дорослу життєву дорогу. 



P.S.Хочеться подякувати усім, хто допомагав у проведенні свята. Яскраві фото та відео з  випускного балу, створені Мардань І. та Харьковенко К., назавжди залишаться в пам'яті випускників.

   

Комментариев нет:

Отправить комментарий