четверг, 13 июня 2019 г.

Пінні розваги

 7 травня оздоровчий табір "Чайка" вирушив на пінні розваги в етнопарк "Нью -Васюки". Здавалося б, чи можуть водні атракціони здивувати дітей, які виросли на узбережжі Чорного моря? А таки можуть!

   Пінні розваги, які цього року влаштовують у нашому улюбленому етнопарку, - це щось неймовірне! У повітря здіймаються  пінні хмари, які  потім  легко  опускаються  на дітей. 
 Діти верещать від задоволення: їх неймовірно тішить біла пухнаста піна, якою можна гратися, підкидати вгору, будувати з неї  замки.
  У вас, напевно, виникає питання: а звідки бралася ця пухнаста піна? Головний компонент пінних розваг виготовляється за допомогою спеціальних пристроїв: генератора, що перетворює концентрат в піну, і гармати. Ось саме ця гармата і є   джерелом радості для дітей. Вона буквально стріляє піною, поступово заповнюючи нею простір.
  До того ж, піна зовсім не шкідлива: не щипає очі, не викликає подразнення на шкірі і приємно пахне. Дякуємо Василю Гуляєву, який кожного року додає до етнопарку родзинки заради дитячого задоволення. 



Комментариев нет:

Отправить комментарий