четверг, 20 июня 2019 г.

Чудове завершення роботи табору "Чайка"

  Непомітно прийшов останній день роботи пришкільного оздоровчого табору відпочинку "Чайка". У цей день було вирішено провести спортивно-розважальний квест. Діти грали в різні настільні ігри, створювали танцювальні композиції, виконували фізичні вправи. А в кінці усіх чекав апетитний сухпайок. 



  Метою роботи табору була реалізація права кожної дитини на повноцінний відпочинок, оздоровлення, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів підростаючого покоління. 


  Хочеться подякувати педагогічному колективу на чолі з Власовою В.О. за  організацію  різноманітних заходів: подорожей до моря, відвідування музеїв, розважальних центрів, кінного заводу, етнопарку, екскурсій тощо. Кожний ранок у таборі починався з ранкового флешмобу, який проводили на свіжому повітрі в затишних куточках шкільного подвір'я. 



    Педагоги, що працювали в таборі, обирали  розваги для розкриття потенціалу кожної дитини, враховуючи бажання й уподобання  дітей, чуйно реагуючи на  їхні запити, інтереси, настрої.
  Залишається побажати дітям за літо набратися сил, відпочити, оздоровитися, духовно збагатитися, отримати яскраві враження, активно пізнати світ та себе в ньому. До  зустрічі у новому навчальному році!










Комментариев нет:

Отправить комментарий