вторник, 4 июня 2019 г.

Свято останнього дзвоника

  31 травня 2019 року для тринадцяти випускників Дальницької школи пролунав останній дзвоник. Розпочала свято  Пацар Н., яка сповістила  про визначну й довгоочікувану подію.





 Щоб привітати учнів, їхніх батьків, вчителів із завершенням навчального року, побажати успіхів одинадцятикласникам на їхньому самостійному життєвому шляху, до школи завітали секретар Дальницької сільської ради Кудринська Ж.Б. та інспектор відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Мутавчі А.Г. Жанна Борисівна вручила грошові премії відмінникам школи, а також грамоти переможцям обласних та Всеукраїнськиїх олімпіад, конкурсів та змагань. 







       Привітала шкільну громаду зі святом й директор школи-Цісар Н.В. Кожна дитина  особисто від директора отримала на літо домашнє завдання: загартуватися, набратися сил, весело й цікаво провести канікули й знайти нових друзів! 






   Учні 11 класу приготували всім приємні сюрпризи. Так, Цісар Д., переможниця Всеукраїнського конкурсу "Лист до мами", подарувала мобільний телефон (приз, який вона отримала від організаторів конкурсу) особливому хлопцеві, завдяки якому й виникла ідея взяти участь у цьому творчому конкурсі - Гнатюку Володимиру. А шкільній бібліотеці Даша залишила на пам'ять цінну книгу про Голодомор (це ще один  подарунок від Міжнародного культурного центру "Сяйво" - засновника конкурсу).





  Усім своїм шкільним друзям випускники побажали із задоволенням проводити час у школі й подарували улюблені цукерки - веселі "Чупа-чупси". А вчителям вручили запрошення на випускний бал і сертифікати на безкоштовне отримання Біг Мак меню в  одному з ресторанів McDonald’s.



    Для класного керівника випускники замовили виступ лауреата обласного конкурсу "Чисті роси" Гущиної А., яка виконала пісню "Щастя і добра".

   Учні 9-го класу присвятили випускникам пісню. А одинадцятикласники разом з хореографічним колективом "Вікторія" виконали танцювальну композицію "Прощавай, школо!" і золотим дощем окропили всіх присутніх на святковій лінійці.






  Четвертокласники допомагали випускникам запустити в небо голубів - символів миру, вірності, доброти й любові.
  Каланчук В. та Гущина А. дали останній дзвоник нашим випускникам й запросили їх на останній шкільний урок. 



       А далі випускники написали  твори про своє шкільне життя, які домовилися прочитати через 20 років. Поклавши всі листи в шкатулку, міцно її закупоривши, віддали в руки класному керівникові, Цісарю А.А., який обіцяв зберегти її неушкодженою. До речі, це вже друга така шкатулка, яку зберігає Андрій Анатолійович. 
   Свято пройшло  цікаво й незабутньо. 











Комментариев нет:

Отправить комментарий