среда, 5 июня 2019 г.

Чудове завершення навчального року





 Свято останнього дзвоника для більшості учнів – це завершення навчального року, що означає початок довгоочікуваних літніх канікул. Для випускників останній дзвоник – це день прощання зі школою, друзями і вчителями, початок  дорослого життя. Для їхніх батьків – це час хвилювань і тривог про майбутнє своїх дочок і синів. А для наших вчителів останній дзвоник – це підведення підсумків, перепочинок, законна літня відпустка і  традиційна поїздка в театр.


     31 травня після святкової лінійки вчителі Дальницької школи вирішили поїхати в Єврейський культурний центр й переглянути виставу "Сім сорок". Ви запитаєте, чому саме  в театр?  Усім відомо, що театр дає можливість радіти і відчувати. Чудова гра акторів  подарувала саме цю насолоду! Усмішки на обличчях вчителів  говорили про те, що перегляд вистави (таки-да!) пішов   на користь кожному.



 Спектакль дозволив не тільки більше дізнатися про Одесу, але й відчути себе учасниками подій, що відбувалися. Артисти неочікувано з‘являлися в глядацькому залі, ходили між рядами. Ми один на один опинилася з визнаними та молодими акторами театру. Це було неперевершено!








  

Комментариев нет:

Отправить комментарий