воскресенье, 4 октября 2020 г.

Ось заради чого ми працюємо!

 Напередодні Дня вчителя учні Дальницької школи влаштували для нас, вчителів, не просто свято, а день щохвилинних здивувань. 

Тож усе по порядку. 



  Розпочалося все з порогу школи. Учні одинадцятого класу,  зустрівши й нагадавши про особливий день, запросили вчителів підійти до столика дегустації й обрати для себе антивірусні смаколики:банани, яблука, груші , апельсини. Вчителі із задоволенням  пригостились соковитими дарунками осені. Потім діти запросили вчителів до наступної дегустаційної зали. Це була  кімната вітань, в якій пригощали гарячим чаєм та виготовленою власноруч випічкою. У теплому, затишному колі вчителі переглянули онлайн - привітання  від учнів школи. Це був не просто перегляд відеоролика. Це був справжній емоційний вибух! У вчителів були на очах сльози, адже слова подяки та найкращі побажання, які звучали з екрану,були такими щирими. А ще всі досхочу насміялись, адже діти зняли і гумористичні відеоролики, і співали веселі пісні, під які драйвово танцювали. 



Поки вчителі розважалися, учні десятого класу проводили урок самоврядування. Разом зі своїми вихованцями вони провели майстер-клас з виготовлення вітальних сердечок для своїх класних керівників. 

Та попереду на вчителів чекав особливий подарунок - відвідування атмосферної кав'ярні. Інтер' єр кафе виявився настільки оригінальним, що здавалось, ніби тут сьогодні мають здійснитись усі бажання. Зустріли нас справжні офіціанти, які здивували своєю експресією і бажанням зробити для гостей незабутнє свято. 

Для кожного столика організатори підготували розваги, про які мріяли відвідувачі давно. 

Тож перший стіл випробував себе в ролі співаків. Для них влаштували  шоу "Караоке в кав'ярні" . Для другого столика провели майстер-клас з  професіональною художницею з с. Санжійка Харьковенко Оленою Дмитрівною. Вчителі створили барельєф "Гори моєї мрії". Запросили також професіонала - гітариста, туриста зі стажем Харьковенка Олега, який разом з дітьми та гостями, що сиділи за третім столиком, виконав улюблену пісню всіх поколінь "Изгиб гитары желтой". 

Четвертий стіл розважав відомий жонглер з  Санжійки- Каланчук Д. Його трюки не залишили нікого байдужими. Усі дивувалися  вмінню хлопця вправно перекидати кульки з руки в руку й при цьому робити кумедні рухи ногами. 

П'ятий стіл був запрошений на дискотеку 80-х. Такого драйву наші вчителі давно не відчували. Танець  перетворив їх у студенток - практиканток, які веселились з нашими одинадцятикласниками на рівних. Одразу згадався вислів: "Всі ми у душі діти". Ну а наостанок прозвучала пісня-подяка від дітей, слова якої назавжди лишаться в наших серцях. 

Час пролетів непомітно. 

У кінці свята на вчителів чекав ще один подарунок :вітання від усіх Президентів України. Колишні та чинний глави держав обдарували  вчителів теплими словами вдячності за роботу заради процвітання України та  символічними подарунками. 

Отож, сьогоднішні вітання від дітей, батьків та талановитої   Пацар М. В., класного керівника 11 класу, стали справжнім відкриттям талантів.  Дякуємо вам за радість, за  щирість, безпосередність та доброту, яку ви випромінюєте щодня. 

А педагогам-організаторам Петрушиній Ю. Е. та Буділовській Т. Д. - за підтримку й окрилення наших дітей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий