суббота, 24 октября 2020 г.

Чи можуть першачки навчатися дистанційно?

 Наразі це питання є найболючішим. Відповідь на нього  точно знає Гавлюковська О. А., адже кожного дня вона на зв'язку зі своїми вихованцями.


 

Її малеча намагається не підвести свого вчителя. Дивляться з екрана допитливими очима й уважно слухають кожне слово Олександри Андріївни. 

На думку вчителя, онлайн - освіта внесла в життя дітей  нові барви. По-перше, першачки отримали  індивідуальних консультантів - батьків, які контролюють процес навчання, надають вчасно допомогу . По-друге, батьки вивчають методику введення нових понять у початковій школі, правила читання, прийоми усного рахунку тощо. 

Але дистанційна освіта, на думку Гавлюковської О. А., не дає можливості в повній мірі розкрити кожного учня, виховати самостійність і відповідальність. Адже кожна мама чи татусь бажають бачити свою дитину успішною. Тому під час уроків іноді ми можемо чути їхні підказки. 




  Та цей факт наповнює радістю наші вчительські серця. Небайдужість батьків та наполегливість Олександри Андріївни зроблять неймовірне: діти після повернення до школи здивують нас новими відкриттями, які вони здійснили в тісній співпраці зі своїми найріднішими людьми - батьками.

Комментариев нет:

Отправить комментарий