четверг, 8 октября 2020 г.

Всесвітній день екологічного маркування

 08 жовтня спільнота учнів Дальницької школи відзначала Всесвітній день екологічного маркування (World Ecolabel Day). Бліняєва Н. Г. з метою привернення уваги до екологічно чистих товарів та їхнього маркування, а також підвищення рівня компетентності споживачів  провела виставку - вікторину.



   Для вирішення таких актуальних проблем сьогодення, як безпека для здоров'я, скорочення відходів, енерго- та ресурсозбереження, якість повітря, кліматичні зміни тощо, зараз застосувається екологічне маркування. Учні мали можливість переконатися, переглядаючи промислові та продуктові товари, у наявності на упаковках відповідних значків, за якими можна дізнатися про безпечність упаковки, в яких вони реалізуються, а також інформацію про те, що їх якість не випробовувалась на тваринах. 

Діти із задоволенням за QR-кодом проходили вікторину й поліпшували свої знання щодо розуміння маркувальних позначок. Особливо до вподоби їм були екологічні пакети, які на дотик нагадували велюрову тканину.








 Дякуємо Ніні Георгіївні за екологічне виховання  молодого покоління. Адже посіяне сьогодні зернятко бережливого ставлення до природи обов'язково виросте в стійке переконання щодо необхідності використання екологічно чистих товарів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий