четверг, 13 сентября 2018 г.

Тиждень фізкультури та спорту

     У Дальницькій школі розпочався тиждень "Фізкультури та спорту".З метою пропаганди здорового способу життя з 10.09 по 14.09.2018 р. учні школи мали можливість реалізувати свої креативні здібності в оздоровчій сфері. Так, учні 11 класу провели ярмарок оздоровчих напоїв. Вони за символічну ціну продавали напої, які здатні зміцнити імунітет людини, попередити сезонні спалахи вірусних захворювань: трав'яний чай, лимонний та м'ятний, з ароматними  сиропами та без.


     А дев'ятикласники створили фотозону, яка символізує дисциплінованість, сміливість, наполегливість, завзятість, витримку, спортивний азарт, взаємодопомогу й підтримку кожного у класних колективах. Під час уроків фізичної культури учні повинні були створити фото, яке доводило б перелічені якості та рекламувало б необхідність орієнтації на здоровий спосіб життя. Що з цього вийшло, дивіться нижче.


7-А клас
9 клас
 8-Б
 10 клас
5-Б клас
7-А клас




8-А клас






5-А клас




  Учні десятого класу організували перегляд фильму на спортивну тематику. Вони запросили усіх до місцевого Будинку культури й показали фільм "Едді "Орел" про хлопця, який понад усі перешкоди досяг своєї мети - потрапив на Олімпіаду. 


     Восьмикласники здивували всіх своїм умінням організувати спортивний флешмоб. 



  Для учнів початкових класів педагог-організатор Буділовська Т.Д. та Власова В.О.провели  спортивне свято. Діти мали можливість пройти важкі, проте цікаві квест-завдання.






Весело, з азартом і завзяттям пройшли всі заплановані заходи до Дня фізкультури й спорту!
і

2 комментария:

  1. Дуже цікавий захід! Фото такі яскраві...відчуття - наче сама приймала участь у змаганнях)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякуємо! Ваші слова надихають працювати ще краще.

      Удалить