воскресенье, 23 сентября 2018 г.

День миру

  Як добре, що  в  календарі є дати, які дають можливість показати світові, що  діти України бажають миру на Землі. 
Не винятком стали й учні Дальницької школи. 21 вересня у День миру вони одяглися святково й прийшли на лінійку, взявши з  собою атрибути цього свята. Кожен клас виглядав дуже  урочисто. У руках дітей майоріли гумові різнокольорові  кульки, прапорці, білі паперові голуби. 




А потім усі взяли участь у флешмобі .  Дітям необхідно було робити все синхронно, щоб відчути плече один одного, підтримку, що виражало б   силу та міць людства, яке крокуватиме в одному напрямку -до миру та злагоди у всьому світі..
 Потім учні 11 класу долучилися до проведення шкільної акції "Голуб миру". Вони прикрасили ялинкову алею вздовж автомобільної траси паперовами голубами. Такі ялинки привернули до себе увагу. Водії та пасажири попутніх машин посміхалися побаченому й цікавилися, чому ялинки так "не по сезону" прикрашені. 

 А виготовили цих голубів - символів миру та духовного розвитку нації- 
 учні 5-9 класів. 

Для  учнів 1-4 класів був проведений конкурс малюнків на асфальті , для 5-7 класів- конкурс плакатів на тему: "Бажаємо миру".
 Такі малюнки, виконані в дружній компанії, не забуваються. Вони залишаються у серці назавжди.




 Міжнародний день миру надав можливість привернути увагу дітей та молоді до питань важливості миру, принципів гуманності, свободи, добра і поваги до різноманіття. Велика подяка усім класним керівникам, заступнику директора з виховної роботи Власовій В.О. та  педагогу-організатору Буділовській Т.Д. за чудову організацію  та проведення свята. 
В.о.директора школи Н.В.Цісар

Комментариев нет:

Отправить комментарий