четверг, 13 сентября 2018 г.

І знову про наш ярмарок!

   Як вже згадувалось у нашому блозі, 1 вересня 2018 року в школі відбувся  доброчинний "Ярмарок майстрів" як альтернатива традиційного Першого уроку.

 Свідченням того, що цей захід був дійсно цікавим для дітей і має перспективу стати традиційним, є один з таких красномовних фактів. На уроці розвитку мовлення в 5 класі дітям потрібно було скласти невелику розповідь про свою школу, використовуючи народні прислів'я. І як приємно було почути, що всі діти одностайно визнали найяскравішою подією останніх двох тижнів, про яку вони хочуть розповісти, наш ярмарок! Ось цей колективний твір п'ятикласників: "Першого вересня в Дальницькій школі відбувся благодійний ярмарок. Метою ярмарку був збір коштів на облаштування куточка відпочинку в школі. Ми  радісно та заповзято торгували, веселились та розважались. Зібрали чималеньку суму грошей! Але головне, що всі зрозуміли: не так важливе те багатство, як вірне братство ".
    Дійсно, і п'ятикласники, й інші учні школи побачили, що колективна справа- то велика сила! Тому є надія, що з такими свідомими дітками ми справді матимемо майбутнє у своїй державі, а не за кордоном!                                                                                                                                             Гаврилюк Л.О., вчитель                                                                   української мови та  літератури.

2 комментария:

  1. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  2. Читаю статтю і серце переповнює радість. Розумію, що колектив Дальницької школи на вірному шляху. Так тримати!!! Вперед до нових змін!!!

    ОтветитьУдалить