вторник, 3 декабря 2019 г.

Робота вчителя, що атестується

3 грудня Цісар А. А. провів відкритий урок з технічної праці в 7 класі на тему                    " Підставка під спеції.

Розпилювання заготовки". У короткій бесіді діти згадали про техніку безпеки, основні етапи роботи над проєктом й приступили до роботи над черговим його етапом. Учителю легко проводити уроки, адже кожен учень знає, що йому треба робити. Діти почувають себе в майстерні, як риба у воді. Звучання приємної музики сприяє підвищенню працездатності. Є учні, які працюють на електричному устаткуванні, дотримуючись усіх правил техніки безпеки.

Одягають окуляри й виглядають, як справжні фахівці технологій. Віртуозно готують інструменти до роботи, ідеально шліфують поверхню майбутнього виробу.


  Спостерігаючи збоку, розумієш, що вулик працьовитих та успішних учнів-це заслуга вчителя. Кропітка, відповідальна робота, уміння самостійно працювати - це запорука успішного життя дітей після закінчення школи. Кожен з хлопців стане мінімум гарним господарем, а максимум-інженером, який розробить механізм, що здатний  спростити життя людей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий