пятница, 13 декабря 2019 г.

Всеукраїнський тиждень права

9 грудня в Дальницькій школі триває тиждень права. Каліщук О. О. поставила мету:навчити дітей жити в правовому світі. Знання Конституції, правоустановчих документів забезпечить дітям захист від незаконних дій, а також  попередить протизаконні дії.



На початку тижня Ольга Олександрівна організувала перегляд відеороликів про права дитини в Україні.


Мультиплікаційний формат відео дав можливість привернути увагу всіх дітей, які знаходилися у фоє.
Для учнів 9-х класів учитель розробила правознавчий  квест "Що таке права людини і чому вони важливі? ". Цікаво, що провели його учні 10 класу. Організувавши таким чином роботу, учитель залучила велику кількість дітей.


А правова гра "Що? Де? Коли?" допомогла Ользі Олександрівні не лише викликати інтерес до правознавства. Їй вдалося  зміцнити знання своїх учнів. Діти раділи, коли вгадували предмет, що знаходився в "чорному ящику", й відчували відчай, якщо були близькими до правильної відповіді. Саме в ці моменти інформація запам'ятовується надовго.


Бліняєва Ю. І., бібліотекар школи, організувала виставку книг до тижня права. Книги слугували додатковим джерелом для пошуку відповідей на питання, які виникали під час тижня.
Хочеться подякувати Каліщук О. О. за креативну організацію правових заходів. Активність, уміння знаходити потрібну інформацію, захоплення цікавими й важливими питаннями - це якості, які притаманні вихованцям учителя. Гадаємо, що здобуті знання стануть для них корисними в подальшому житті.


Комментариев нет:

Отправить комментарий