понедельник, 9 декабря 2019 г.

Урок фізичної культури до Дня Збройних сил України

Петрушина Ю. Е. вирішила теж провести незвичайний урок у визначний день - 6 грудня. Перевіривши готовність учнів 3 класу до уроку, запропонувала виконати під козацький марш крокування. Діти дуже старалися, робили рухи синхронно.
Третьокласники вразили знаннями з техніки безпеки, з підрахунку пульсу, а також правильністю виконання вправ. Підготовчі вправи налаштували дітей до основної частини уроку: відпрацювання різних видів бігу та ходьби. Під час виконання вправ Юлія Едуардівна підтримувала дітей словесно.

В основній частині уроку виконали біг з прискоренням. А потім вчитель запропонувала дітям виконати військову вправу на влучність, майстерно поєднавши урок фізичної культури з математикою. Діти рахували кількість балів, отриманих під час влучення в ціль. А військова гра "Стрілець" перевірила вміння учнів бути спритними та влучними. На урок Юлія Едуардівна принесла макети різних видів зброї. Дітям було цікаво позувати зі зброєю, яка в їхніх руках виглядала справжньою.

Зробивши виміри пульсу, учитель переконалася, що всі працювали на уроці в міру своїх сил.
Хочеться побажати Петрушиній Ю. Е. подальших творчих успіхів, адже вона має великий творчий потенціал, який приведе її до вершин педагогічної майстерності.

Комментариев нет:

Отправить комментарий