суббота, 28 декабря 2019 г.

Новорічні збори трудового колективу

28 грудня в Дальницькій школі відбулися новорічні збори трудового колективу, на яких були підведені підсумки року, що минає.

Приємно, що в 2019 році в нашій шкільний родині сталося поповнення: у Коломійчук А. Ю. народилася донечка. У день проведення педради 70-річний ювілей  святкувала Бєлоусова Т. М.

Багато теплих слів було сказано на адресу Таїси Миколаївни. У подарунок вона отримала набір для туриста. Хочеться , щоб іменинниця здійснила навколосвітню  подорож зі своїми найближчими людьми.

А далі всі були запрошені на програму "Мелодія двох сердець". Колеги виконували пісні, які стали їхніми путеводителями в житті. У подарунок отримували чашки з бажаннями.
  Ще одним подарунком свята став неперевершений виступ скрипачки Іонашко Надії. Дівчинка зачарувала всіх своїми музичними творами.
 Наприкінці свята всі отримали вітання від Крутюка С. І. 
                      
   А  Яковенко М. М. подарував незвичайні календарі, які відраховують лише щасливі дні.
Хочеться, щоб у новому році ми продовжили свою цікаву, творчу  подорож країною Знань, і кожний отримав від цієї подорожі насолоду й життєву силу для нових звершень. З Новим роком, шановні учасники освітнього процесу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий