воскресенье, 13 декабря 2020 г.

Гра "Футбол - це життя"

 11 грудня Надвоцька М. В., вчитель фізичної культури, вирішила провести для учнів 5-11 класів онлайн- гру, мета якої- перевірити знання учнів, справжніх форвардів футболу. 



Кожен клас мав індивідуальне запитання, на яке необхідно було відповісти. 

  Дивовижно, але дівчатка були найактивнішими. Легко назвали прізвище найбагатшого футболіста України, володаря чотирьох "Золотих бутсів" тощо. Але особливо сподобалося учням таке завдання: за описом  вгадати, про якого учня - футболіста нашої школи йде мова. 


Діти легко впізнали Герца Євгена- прекрасного нападаючого, який чудово взаємодіє   з гравцями під час нападу. Його гра на полі просто неперевершена. Це справжня майбутня зірка українського футболу!


Впізнали Каланчука Дмитра  - найкращого воротаря, який гідно й достойно захищав ворота команди Дальницької ЗОШ під час змагань з футболу в 2018 році.


А Іонашку Іван вражає своєю тактикою  під час гри ,знає, як безпечно обійти суперника, любить сперечатися із суддею,але завжди бере себе в руки і доводить,що він чудово грає.


Гузенко Богдан- перспективний гравець,що  любить діяти на полі індивідуально,дуже подобається хлопцеві  забивати гарні голи. І в такі моменти він забуває про командну гру, але тим не менш завжди веде свою команду до перемоги. 


Впізнали за описом і Веретянного Іван- дуже талановитого футболіста. У нашій школі хлопець навчається недавно, але вже проявив себе на всі сто відсотків . Його тактика бездоганна, швидкість вражає. Грає в юнацькій збірній України з футболу. 


Тож нам є ким пишатися. Бажаємо, щоб кожен хлопець у недалекому майбутньому приміряв на себе найдорожчу нагороду футболіста - "Золоту бутсу".

Комментариев нет:

Отправить комментарий